Beheer

Anneke Penninx

Positie
Tentoonstellingscommissie

The Story of …. coming soon!

Dimphy Bielars

Positie
Tentoonstellingscommissie

Dimphy Bielars is hoofd huishoudelijke diensten. Verder zorgt ze samen met Anneke voor de tentoonstellingen van de schilderijen. Ze heeft ook nog een schildergroep.

 • 0499 475303
 • h.bielars@telfortglasvezel.nl

Jan Enderink

Positie
Sleutel en CV beheer

Jan Enderink (1957). Jan begint per 1-1-2012 een eigen bedrijf in Computer Service (www.freshpc.nl) en houdt zich in De Boerderij bezig met de programmering van de verwarming, techniek van plein public en het sleutelbeheer. Sinds medio 2020 ook actief in het bestuur van de Boerderij verantwoordelijk voor het beheer. Gehuwd, 3 kinderen.

Jan Rattink

Positie
Algemeen beheerder

Jan Rattink (1938), van huis uit leerkracht Frans, is al meer dan 25 jaar de beheerder. Hij komt dagelijks op De Boerderij om de voorraden aan te vullen, de lege flessen af te voeren en de inkopen op te bergen. Daarnaast medeoprichter van de Badmintonvereniging, Bridgeclub ABC en de Jeu de Boulesvereniging La Ferme Boel en. Gehuwd, 3 kinderen

Vacant

Positie
Ledenadminstratie

Trudy Netto

Positie
Activiteiten/Planning

Trudy Netto (1948), van huis uit leerkracht Engels, Nederlands en levensbeschouwing, maar veel meer een ultieme vrijwilligster. Doet al meer dan 30 jaar de planning van de activiteiten over de ruimtes van De Boerderij. Daarnaast is zij bestuurslid van Jeu de Boulesvereniging La Ferme Boel en is belichter bij Plein Public.

Yvonne van Meteren

Positie
Activiteiten/Planning

Yvonne van Meteren (1958), Ondernemer op het gebied van Mandala Tekenen, tekenen voor kinderen en allerlei andere spirituele, creatieve cursussen en workshops en docent aan de opleiding Specialist Creatieve Communicatie. Doet samen met Trudy de intake van nieuwe activiteiten en screent het opleidingsniveau en de beroepskwaliteiten van toekomstige activiteitenleiders. Yvonne is ook al ongeveer 25 jaar actief betrokken bij de Boerderij.

Bestuur

Het bestuur van De Boerderij bestaat normaliter uit 5 personen en komt maandelijks bij elkaar. Het bestuur stelt zich ten doel om de organisatie zo goed mogelijk te laten functioneren en leiding te geven aan en het uitstippelen/ of voeren van vernieuwend beleid. Het bestuur staat ten dienste van de vereniging en gebruikers van de Boerderij. Het huidige bestuur is in 2019 vernieuwd met 3 nieuwe bestuursleden, waaronder de voorzitter en penningmeester.

Wilt u contact opnemen met het bestuur?

Mail ons

Pieter Wesselink

Positie
Voorzitter

Pieter Wesselink (1952) Heeft altijd gewerkt als innovatie consultant op het gebied van Proces Kwaliteit, Proces Innovatie en implementatie van werkprocessen bij Philips. Hij is sinds mei 2018 met pensioen en vrijwilliger bij de buurtbus en rijd af en toe Taxi. Verder sinds 2017 bij de Boerderij betrokken (PleinPublic) via zijn vrouw Gerty. Pieter heeft altijd bestuursfuncties bekleed van sportvereningen (Zwolle) en school (Breugel). Pieter en Gerty hebben een caravan, waarmee we na corona weer hopen te trekken. Samen hebben ze 5 kinderen en 8 kleinkinderen.

Paul Janssen

Positie
Penningmeester

Paul Janssen geboren te Amsterdam 1942 was reeds 56 jaar adviseur bouw en installaties binnen zijn 4 ondernemingen sinds 1969. Heeft in 2019 zijn laatste bedrijf verkocht en en is met pensioen. Woont 51 jaar in Breugel is getrouwd met Willy Janssen-Bergkamp, heeft 2 zoons en 5 kleinkinderen. In zijn loopbaan als vrijwilliger heeft hij functies gehad als secretaris en penningmeester bij PVN-HCC-OCV- Goldenvoice-Telefooncirkel. Huidige functies binnen ons dorp: PVGE-Son en clubleider van de genealogie-, secretaris Computer CGC en fotoclub. Sonenbreugelverbindt activator van de buurtvereniging ’t Eigen. Sinds oktober 2019 penningmeester van Vereniging de Boerderij Breugel.

Jan Enderink

Positie
Beheer

Jan Enderink (1957). Jan begint per 1-1-2012 een eigen bedrijf in Computer Service (www.freshpc.nl) en houdt zich in De Boerderij bezig met de programmering van de verwarming, techniek van plein public en het sleutelbeheer. Sinds medio 2020 ook actief in het bestuur van de Boerderij verantwoordelijk voor het beheer. Gehuwd, 3 kinderen.

Leo Hokke

Leo Hokke

Positie
Secretaris

Leo Hokke woont sinds 2006 in Breugel en zette hier zijn bedrijf voort in smeertechniek, industriële oliën, vetten en reinigingsproducten met de hoofdvestiging in Aarle Rixtel. (magazijn en kantoor) Opleidingen genoten op gebied van Verkoop, Middenstand, Marketing, Bedrijfstechnieken, Sales & Promotie.

Heeft zeer veel hobby’s met name creatief bezig zijn op het gebied van kunstschilderen, muziek en tuinieren hebben zijn voorkeur.

In de Boerderij houd Leo zich bezig als secretaris, verzorgt ledenadministratie en alle verdere voorkomende werkzaamheden. (tuinonderhoud, bardienst, etc. etc.)

VACANT

Positie
Activiteiten/Planning

Commissies

De volgende commissies zijn actief binnen de Boerderij:

 • Activiteitencommissie
  Deze draagt zorg voor

  • Contact nieuwe en bestaande huurders
  • Planning van de cursussen en activiteiten
 • Commissie PR & Communicatie
  Deze draagt zorg voor

  • Actualisatie van de website
  • Pers en publiciteit
  • Opzetten en uitvoeren digitale nieuwsbrieven
  • Alle andere activiteiten rondom communicatie.
 • Barcommissie
  Verantwoordelijk voor:

  • Planning barbezetting tijdens activiteiten zoals Plein Public

Contactgegevens

Commissies Activiteitencommissie

Commissie PR & Communicatie

Barcommissie Plein Public

Wilt u een ruimte huren voor een activiteit?

Kijk voor de mogelijkheden.

Contactgegevens

 • Vereniging de Boerderij Breugel

 • Leeuwstraat 2
  5694 VR Son en Breugel

 • 0499 475181

 • RSIN 8104.49.729

Lid worden?

Volg ons

Copyright De Boerderij Breugel 2021  |  Privacybeleid