De vereniging

De Boerderij is een vereniging.  Je kunt lid worden om cursussen te volgen,  of omdat je ons gewoon een warm hart toedraagt en onze vereniging wilt steunen.

Jouw stem is belangrijk!

Ben je lid van de Boerderij, dan heb je een stem in wat er met de Boerderij gebeurt. Eén keer per jaar ben je van harte welkom op de jaarvergadering. Je kan dan meedenken met het bestuur over actuele onderwerpen en stemmen op bepaalde voorstellen. Je vindt de data van de jaarvergaderingen op deze website in de agenda.

Wie zijn wij?

De Boerderij is een vereniging die het beheer heeft over een prachtig gebouw dat plaats biedt voor allerlei activiteiten. De vereniging heeft een bestuur en heel veel actieve vrijwilligers. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de Boerderij een levendige plaats is die aan veel activiteiten een platform biedt.
Nieuwsgierig? Wil je een ruimte huren? Of wil je vrijwilliger worden? Neem gerust contact op met een van onze bestuursleden.

Huishoudelijk reglement
Beleidsplan 2024