Blijven Bewegen, gym voor 60+

Elke woensdag van 11.00 – 11.45 uur komt in de Boerderij een groep bij elkaar om te bewegen en zo fit en lenig te blijven. Iedere week weer nieuwe uitdagingen op gezellige muziek met aandacht voor balans, kracht, lenigheid, oriëntatie, coördinatie, samenwerking, cognitieve training en nog veel meer, waarbij iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen niveau en na afloop drinken ze samen nog gezellig een kopje thee of koffie.

Docent Marieke Visser is al een aantal jaar in Eindhoven en omgeving actief als Sport –en Beweegleider senioren. Daarnaast is ze ook opgeleid tot Beweegkuurcoach om mensen met diabetes en overgewicht te begeleiden bij sportactiviteiten.

Marieke geeft groepslessen voor mannen en vrouwen in de seniorenleeftijd, meestal vanaf ong. 60 jaar tot in de 90, in en rondom en Eindhoven.

Marieke Visser: “Voor mensen in de leeftijd tussen 50+ en 80+ is het zo belangrijk om te blijven bewegen. Vooral kracht, lenigheid, balans en coördinatie zijn goed te trainen en komen regelmatig aan bod. Ook samenwerking en plezier zijn heel belangrijk in mijn lessen. Door mijn lessen beweeg/ sport je elke week, maar ik geef ook tips mee voor thuis.

Voor meer informatie
Neem gerust contact op met Marieke Visser.

Wanneer

Wekelijks woensdagmorgen

Tijd

11.00 – 11.45 uur

Kosten

De eerste les is gratis.
Daarna betaalt u € 45 per 3 maanden voor leden (€ 55 voor niet leden).

Voor mensen in de leeftijd tussen 50+ en 80+ is het zo belangrijk om te blijven bewegen.

Contactgegevens

Wilt u een ruimte huren voor een activiteit?

Contactgegevens

  • Vereniging de Boerderij Breugel

  • Leeuwstraat 2
    5694 VR Son en Breugel

  • 0499 475181

  • RSIN 8104.49.729

Lid worden?

Volg ons

Copyright De Boerderij Breugel 2021  |  Privacybeleid