Plein Public

De avonden van Plein Public worden georganiseerd door vrijwilligers. Een team dat zorgt voor de planning en die de loods omtovert tot een concertzaal(tje), een team achter de bar, een team voor het licht en de techniek. Met z’n allen zorgen we voor een ongedwongen sfeer. Iedereen is welkom, jong en oud. De toegang is laagdrempelig, zonder entree. Artiesten voelen zich thuis en vinden het vaak leuk om nog eens terug te komen. Het programma proberen we zo gevarieerd mogelijk te houden. Voor ieder wat wils of voor iedereen die bereid is wat nieuws te ontdekken. Een donatie waarderen wij, daarvoor gaan we met de pet rond of doe een gift via de aanwezige QR-code. Kom gezellig langs om te kijken, luisteren, dansen en zingen. 

Ontvang je graag een persoonlijke uitnodiging ongeveer een week van tevoren? Meld je dan aan voor onze e-mailservice via pleinpublic@hotmail.com.

Tot ziens!

Programma Plein Public
2023-2024

18 november 2023

Jee&Vee

20 januari 2024

Pure Song

Zangeres Hetty Pronk en pianiste Anne Alkemade vormen het duo Pure Song. Het wordt een avond met de heerlijke muziek van Adele en Nina Simone. Maar ook Franse chansons van o.a. Jacques Brel en Edith Piaf staan op het programma. Om de afwisseling compleet te maken wordt u ook nog eens getrakteerd op blues van Billie Holiday. Mis dit muzikale duo niet. Het wordt genieten!
Een voorproefje van dit optreden kun je beluisteren op puresong.nl/fragmenten 

_______________________________________________________________________________________________________________

17 februari 2024

MAAS


Ze komen ook dit seizoen weer terug! Met trots kondigen wij ze weer aan bij Plein Public. MAAS laat het publiek de overeenkomsten en verschillen horen, zien en voelen, die er zijn tussen de popmuziek en klassieke muziek. Een unieke ervaring door een unieke band!

_______________________________________________________________________________________________________________

16 maart 2024

REWIND


Muzikaliteit, kleurrijke arrangementen en vocale samenzang komen samen. REWIND brengt een toegankelijk, melodieus programma met pop wat ze mengen met Americana invloeden afgeleid van authentieke country, bluegrass, soul, jazz, funk en blues(rock). Deze band heeft een rijk muzikaal verleden. Dus ook dit is een Plein Public avond waarover nagepraat gaat worden!

_______________________________________________________________________________________________________________

20 april 2024

Gertje RaassensWe sluiten het seizoen af op een bijzonder wijze; klein, intiem en sfeervol. Gertje brengt in haar muziek vreugde, geluk, blijdschap en ontroering. Ze heeft een breed repertoire, hedendaagse muziek maar ook goud van oud. Ze neemt ons mee op een reis met verhalen over die liedjes die ze zingt. Ze zingt met een geluidsband en speelt in op wat de avond brengt. Met haar aanstekelijke enthousiasme en prettige stemgeluid belooft dit een hele gezellige avond te worden!

Contactgegevens

Lid worden?

Volg ons

Copyright De Boerderij Breugel 2023  |  Privacybeleid
Fotografie: Fran Maasdam