Plein Public

De avonden van Plein Public worden georganiseerd door vrijwilligers. Een team dat zorgt voor de planning en die de loods omtovert tot een concertzaal(tje), een team achter de bar, een team voor het licht en de techniek. Met z’n allen zorgen we voor een ongedwongen sfeer. Iedereen is welkom, jong en oud. De toegang is laagdrempelig, zonder entree. Artiesten voelen zich thuis en vinden het vaak leuk om nog eens terug te komen. Het programma proberen we zo gevarieerd mogelijk te houden. Voor ieder wat wils of voor iedereen die bereid is wat nieuws te ontdekken. Een donatie waarderen wij, daarvoor gaan we met de pet rond of doe een gift via de aanwezige QR-code. Kom gezellig langs om te kijken, luisteren, dansen en zingen. 

Ontvang je graag een persoonlijke uitnodiging ongeveer een week van tevoren? Meld je dan aan voor onze e-mailservice via pleinpublic@hotmail.com.

Tot ziens!

Programma Plein Public
2023-2024

_______________________________________________________________________________________________________________

20 april 2024

CAIRN o’ MHOR

De Boerderij is verheugd om de komst aan te kondigen van de traditionele Ierse band Cairn o’ Mhor. Het belooft een avond vol vrolijke muziek en opzwepende ritmes te worden.

Deze band, bestaande uit ervaren muzikanten, staat bekend om hun meeslepende Ierse melodieën. Ze hebben een repertoire dat je in gedachten rechtstreeks naar een gezellige Ierse pub voert. Met frequente optredens in Ierland, waar ze ook in pubs spelen en andere muzikanten ontmoeten, brengt Cairn o’ Mhor de authentieke sfeer van het Ierse muzikale landschap naar Breugel.

Naast hun levendige liederen zullen ze ook tunes ten gehore brengen, waaronder jigs, reels, polka’s en slides, die diep geworteld zijn in de rijke Keltische muziektraditie. Maar dat is niet alles! De band neemt je ook mee op een muzikale reis naar Frans-Canada, Galicië, Frankrijk, Zweden en meer.

Dus vergeet de dagelijkse drukte en kom genieten van een avond vol muzikale escapades met Cairn o’ Mhor. Dus ‘care no more’, en laat je meevoeren door de betoverende klanken van deze getalenteerde folkgroup.

Het optreden vindt plaats op zaterdag 20 april om 20.30 uur in De Boerderij in Breugel.
Mis het niet! Entree: ‘De pet gaat rond!’ (of digitaal via QR-code).

_______________________________________________________________________________________________________________

Contactgegevens

Lid worden?

Volg ons

Copyright De Boerderij Breugel 2024  |  Privacybeleid
Fotografie: Fran Maasdam