Bestuursleden

photo

Peter van Kemenade

Positie: Voorzitter
Peter van Kemenade (1962) Voorzitter sinds 2012. Werkzaam als regio directeur Noord en Zuid Amerika bij TOPIGS in Vught, een drukke baan vanwege het vele reizen. Geboren en opgegroeid in Breugel. Peter heeft een passie voor activiteiten welke we voor de gemeenschap in Son en Breugel kunnen stimuleren. Als bazuinblazer, lid van het Catharina Gilde en op zondagmorgen als hobby meestal mountainbiken. Getrouwd met Dorrie en hebben samen 3 kinderen.
photo

Hille Michelson

Positie: Secretaris
Hille Michelson (1935). Secretaris sinds 2001 en gepensioneerd. Hille is de nestor van het bestuur en kan zich beroepen op veel bestuurlijke ervaring. Is voorzitter van de buurtpreventie Hoogstraat en Ombudsman in Son en Breugel. Voorzitter van buurtvereniging Orion en lid van de Odd-Fellow Loge. Ook is Hille goed thuis in de Gemeentepolitiek. Hille is getrouwd met Truus en hebben 3 kinderen.
photo

Ruud Schrurs

Positie: Penningmeester
Ruud Schrurs (1973). Bestuurslid sinds 2016. Jeroen is geboren en getogen in Eindhoven en woont sinds 2001 in Breugel. Heeft een kind. Ruud is werkzaam bij DHL Freight en werkt daar als Controller. Naast de boerderij is hij eveneens betrokken bij SBC. Ruud is de Penningmeester van de boerderij
photo

Jeroen Keijer

Positie: Bestuurslid
Jeroen Keijer (1970). Bestuurslid sinds 2012. Jeroen is geboren in Enhuizen, opgegroeid in Zaandam en woont sinds 2002 met zijn vrouw Sacha en hun 3 kinderen in Breugel waar ze nooit meer weggaan.... Jeroen is werkzaam bij Philips Healthcare en werkt daar aan diverse verbeterprojecten m.b.t. Inkoop. Thuis en op de Boerderij is het ook zijn hobby om alles zo goed & zuunig mogelijk in te kopen. Jeroen houdt zich naast algemene bestuurstaken bezig met de technische zaken van het gebouw en Gemeente belangen.
photo

Trudy Netto

Positie: Activiteiten/Planning
Trudy Netto (1948), van huis uit leerkracht Engels, Nederlands en levensbeschouwing, maar veel meer een ultieme vrijwilligster. Doet al meer dan 30 jaar de planning van de activiteiten over de ruimtes van De Boerderij. Daarnaast is zij bestuurslid van Jeu de Boulesvereniging La Ferme Boel en is belichter bij Plein Public. T 06-104 37 782 E trudynetto@hetnet.nl