Tai Chi

Tai Chi is ontspannen bewegen en bewegend in je kracht staan. Tai Chi bestaat uit een serie bewegingen die elkaar vloeiend opvolgen. De bewegingen worden langzaam en met aandacht uitgevoerd. Iedere beweging combineert rust met kracht. Door samen te bewegen gaat de energie stromen en komen we in een heerlijke ontspannende flow.

De Tai Chi bewegingen werken door in het dagelijks leven. Het zelfvertrouwen wordt groter, coördinatie en balans verbeteren. Je zult kalm kunnen blijven in stressvolle situaties en jezelf blijven als er van alle kanten aan je getrokken wordt.

Tai Chi is gebaseerd op de principes van Yin en Yang. In China wordt Tai Chi gezien als een belangrijke aanvulling op een gezonde life style, voeding en acupunctuur. Door bewust met je energie om te gaan activeer je sluimerende vermogens van lichaam en geest.

Tai Chi is een gezonde sport die tevens bijdraagt aan je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Het is geschikt voor jong en oud, voor ervaren en onervaren beoefenaars. Of je nu in conditie bent of niet, je kunt altijd Tai Chi doen.

Docent: Ron Korevaar

Wanneer?
Dinsdag

Start: doorlopend

Tijd:
Van 11.00 – 12.15 uur

Kosten:
leden € 30,- per maand

 
Info en aanmelden: 
Ron Korevaar

06 – 12350524
E qinergie@gmail.com
www.qinergie.nl