BIODANZA

beweegt je!

Meer genieten van het leven?
Meer van je kwaliteiten ontdekken en tot leven brengen?
Met meer plezier gezond bewegen?
Goed voor jezelf zorgen?
Ervaren dat je goed bent zoals je bent?
Wil je dus eigenlijk gewoon meer jezelf zijn?
Kom dan en dans met ons mee!
Een groeiproces in beweging op muziek.

Biodanza betekent letterlijk ‘dans van het leven’. Dansen roept net als zingen in ons een enorme vreugde op. Dat is de levensvreugde die we allemaal van nature in ons hebben. Ze voedt ons zelfhelend vermogen.

De oefeningen en dansen in biodanza zijn ontwikkeld om dit effect te bereiken. Je wordt telkens uitgenodigd de oefening te doen zoals het voor jou fysiek goed voelt en zoals jij het fijn vindt. Met speciaal gekozen muziek en aanwijzingen van je docent gaat het vanzelf.

Het principe berust op algemeen wetenschappelijk onderzoek over de positieve invloed die beweging, muziek en contact hebben op de fysiologische en psychologische ontwikkeling en welzijn.

Mensen die wekelijks biodanza doen zijn meer ontspannen en leven met meer vreugde. Het vergroot je zelfvertrouwen en je gevoel van eigenwaarde. Het helpt je meer trouw te blijven aan jezelf in het dagelijks leven. Ook blijkt uit onderzoek dat het je weerstand verhoogt en het stressniveau verlaagt. Dit effect is al snel merkbaar, bij sommigen zelfs al na de eerste keer!

Biodanza is geschikt voor iedereen: man, vrouw, jong of oud. Je leert geen pasjes. Danservaring of een goede conditie is niet nodig.

Ook mensen met fysieke klachten zijn van harte uitgenodigd het effect van biodanza te komen ervaren.
Nieuwsgierig? Kijk eens op mijn website voor meer informatie en kom het zelf eens ervaren!

Docent: Kitty van der Meer

Sinds september 2010 leid ik in de Boerderij een Biodanzagroep voor volwassenen. Ik heb mijn opleiding tot Biodanzadocent gevolgd aan de Rolando Toro Systeem School voor Biodanza te Amsterdam en ben afgestudeerd op het onderwerp “Van pijn naar genieten”.

Wanneer

Vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur inloop vanaf 09.45 uur

Nieuwe deelnemers:
Nieuwsgierig naar wat biodanza is? Nieuwe deelnemers zijn welkom. Neem even contact met me op over de mogelijkheid van een proefles. De groep is open voor mensen met en zonder biodanza-ervaring.

Kosten

kaart voor 10 lessen kost € 110,- voor leden (€ 120 voor niet-leden)

NB: Zolang de 1,5 meter maatregel nog van toepassing is, kan ik geen biodanza geven in de oorspronkelijke vorm. Dus zoek ik steeds naar een vorm die wél past, want juist in deze tijd raken we snel uit balans. Dan kan dansen je helpen om de verbinding met jezelf te versterken en uiting te geven aan alles wat er in je leeft om die innerlijke balans weer te herstellen. Je bent van harte welkom.

Contactgegevens

Wilt u een ruimte huren voor een activiteit?

Contactgegevens

  • Vereniging de Boerderij Breugel

  • Leeuwstraat 2
    5694 VR Son en Breugel

  • 0499 475181

  • RSIN 8104.49.729

Lid worden?

Volg ons

Copyright De Boerderij Breugel 2021  |  Privacybeleid