Persberichten

Op vrijdag 13 december organiseert DOODNODIG een lezing van Peter Toonen, coach, inspirator verteller en schrijver en bekend van zijn uitgebreide werk over de Maya kalenders. 

Met zijn nieuwste boek, “Opgesloten in een piramide”,  neemt Peter je mee door 13.000 jaar geschiedenis van de mensheid, waarbij hij door zijn verrichte onderzoek een geheel ander licht op onze geschiedenis schijnt dan in de geschiedenisboeken staat. Het ontstaan van een piramidestructuur waardoor de mens een slaaf (b)lijkt te zijn geworden van een systeem, ofwel een “Matrix”  wordt uitgelegd en maakt ons bewust van waar we eigenlijk staan en wie we zijn.
We kunnen onszelf daarmee de vraag stellen of we wellicht een andere koers willen varen. Een koers die niet bepaald is door afhankelijkheid, beperking en ontkrachting van onze autonomie, maar een koers van soevereiniteit en mogelijkheden om vanuit onze eigen kracht en in coöperatie met anderen te kunnen scheppen.

We zijn als mensen  niet alleen schepsels, maar ook scheppers in deze wereld. Zijn we in staat om werkelijk de verantwoordelijkheid te dragen voor onze schepping? Of blijven we steken in oude patronen waarin “iets of iemand buiten ons” de regie heeft?
 
Muziek
Deze inspirerende lezing zal prachtig muzikaal worden omlijst door Michael Krumins uit Noorwegen. Gitaar-virtuoos en multi-instrumentalist met een enorme ervaring in uiteenlopende muziekgenres, zoals worldmusic, folk en (gipsy)jazz. Michael’s muziek raakt je in het hart en zal lang in je geheugen blijven.

DOODNODIG is een organisatie die zich bezig houdt met onder andere trainingen en bijeenkomsten voor beroepsgroepen en individuen die zich willen verdiepen in het thema de dood en transformatie.

 

Locatie: De Boerderij, Leeuwstraat 2, 5694 VR  Son en Breugel (parkeren op het parkeerterrein voor de Bongerd)

Aanvang lezing: 20.00 – 22.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur.

Info en contact: info@doodnodig.nl of www.doodnodig.nl (Heidi Gündel 06-28536099)