Mindfulness

Bij de Boerderij worden twee mindfulness-cursussen gegeven. Zie de omschrijving hieronder en hiernaast. Maak zelf de keuze die bij je past.

Minfulness door Anja van der Burgh
Mindful leven betekent minder stress, minder piekeren, bewuster leven, betere relaties, meer rust.

Mindful leven helpt om meer in het moment te zijn. We gaan oefenen in het omgaan met gedachten en je krijgt methodes aangereikt om beter te kunnen ontspannen bij lastige omstandigheden. Mindfulness geeft andere mogelijkheden. Als je je echt van een onaangename gedachte kunt bevrijden en er niet in meegaat komt er ruimte. In die ruimte vind je dan de natuurlijke wijsheid die ieder van ons in zich heeft en komen er vanzelf oplossingen naar boven. Hoe doe je dat dan, er voor kiezen om niet met een gedachte mee te gaan? Door in het moment te blijven met al je aandacht. En dat kun je leren in een mindfulness cursus.

De cursus wordt rustig opgebouwd met oefeningen in aandacht, verschillende meditatievormen en huiswerkopdrachten. Ervaring met meditatie is niet nodig. Nieuwe cursussen starten in september en in januari.

Mindfulness door Karin Poorthuis
We hebben de neiging te reageren op alle dingen die op ons afkomen, we lopen onszelf daardoor voorbij en verliezen energie, waardoor we moe worden.Hoe kun je je drukke bestaan vanuit rust beleven? Met meditatie leer je jezelf ontspannen en gedachten en emoties tot rust laten komen. 

Docent: Anja van der Burgh
(gecertificeerd mindfulness teacher)

Wanneer en tijd:
Zaterdag om de week
van 10.00 – 12.00 uur

Begin nieuwe cursussen:
7 september 2019
11 januari 2020

Kosten: 
8 lessen voor € 130,- 

Info en aanmelden:
Anja van der Burgh
T 06-37355514
E info@inhetmenu.nl
W www.inhetmenu.nl

            —————————
Docent Karin Poorthuis

Wanneer en tijd
1x per maand (data nog niet bekend)
 
Kosten
10 lessen voor € 120,-