Mindfulness

In de mindfulness cursus oefenen we in het omgaan met gedachten zodat je beter kunt ontspannen bij lastige omstandigheden. Mindful leven betekent minder stress, minder piekeren, bewuster leven, betere relaties, meer rust.

Mindful leven helpt om meer in het moment te zijn. We gaan oefenen in het omgaan met gedachten en je krijgt methodes aangereikt om beter te kunnen ontspannen bij lastige omstandigheden.

Mindfulness geeft andere mogelijkheden. Als je je echt van een onaangename gedachte kunt bevrijden en er niet in meegaat komt er ruimte. In die ruimte vind je dan de natuurlijke wijsheid die ieder van ons in zich heeft en komen er vanzelf oplossingen naar boven. Hoe doe je dat dan, er voor kiezen om niet met een gedachte mee te gaan? Door in het moment te blijven met al je aandacht. En dat kun je leren in een mindfulness cursus.

De cursus wordt rustig opgebouwd met oefeningen in aandacht, verschillende meditatievormen en huiswerkopdrachten. In acht bijeenkomsten, eens in de 14 dagen. Ervaring met meditatie is niet nodig. Nieuwe cursussen starten in september en in januari.

Docent: Anja van der Burgh
(gecertificeerd mindfulness teacher)

Wanneer en tijd:
Zaterdag om de week
van 10.00 – 12.00 uur

Begin nieuwe cursussen:
15 september 2018
12 januari 2019

Kosten: 
8 lessen voor € 130,- 

Info en aanmelden:
Anja van der Burgh
T 06-37355514
E info@inhetmenu.nl
W www.inhetmenu.nl