biodanza

BIODANZA

Meer genieten van het leven?
Meer van je kwaliteiten ontdekken en tot leven brengen?
Met meer plezier gezond bewegen?
Goed voor jezelf zorgen?
Ervaren dat je goed bent zoals je bent?
Wil je dus eigenlijk gewoon meer jezelf zijn?
Kom dan en dans met ons mee!

Biodanza betekent letterlijk ‘dans van het leven’. Dansen roept net als zingen in ons een enorme vreugde op. Dat is de levensvreugde die we allemaal van nature in ons hebben. Ze voedt ons zelfhelend vermogen.

De oefeningen en dansen in biodanza zijn ontwikkeld om dit effect te bereiken. Je wordt telkens uitgenodigd de oefening te doen zoals het voor jou fysiek goed voelt en zoals jij het fijn vindt. Met speciaal gekozen muziek en aanwijzingen van je docent gaat het vanzelf.

Het principe berust op algemeen wetenschappelijk onderzoek over de positieve invloed die beweging, muziek en contact hebben op de fysiologische en psychologische ontwikkeling en welzijn.

Mensen die wekelijks biodanza doen zijn meer ontspannen en leven met meer vreugde. Het vergroot je zelfvertrouwen en je gevoel van eigenwaarde. Het helpt je meer trouw te blijven aan jezelf in het dagelijks leven. Ook blijkt uit onderzoek dat het je weerstand verhoogt en het stressniveau verlaagt. Dit effect is al snel merkbaar, bij sommigen zelfs al na de eerste keer!

Biodanza is geschikt voor iedereen: man, vrouw, jong of oud. Je leert geen pasjes. Danservaring of een goede conditie is niet nodig.

Ook mensen met fysieke klachten zijn van harte uitgenodigd het effect van biodanza te komen ervaren.
Nieuwsgierig? Kijk eens op mijn website voor meer informatie en kom het zelf eens ervaren!

Docent: Kitty van der Meer

Sinds september 2010 leid ik in de Boerderij een Biodanzagroep voor volwassenen. Ik heb mijn opleiding tot Biodanzadocent gevolgd aan de Rolando Toro Systeem School voor Biodanza te Amsterdam en ben afgestudeerd op het onderwerp “Van pijn naar genieten”.

website www.meerbiodanza.nl

Wanneer? 
Vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur
inloop vanaf 09.45 uur

Nieuwe deelnemers:
Nieuwsgierig naar wat biodanza is? Nieuwe deelnemers zijn welkom. Neem even contact met me op over de mogelijkheid van een proefles. De groep is open voor mensen met en zonder biodanza-ervaring.

Kosten:
kaart voor 10 lessen
(12 weken geldig) kost € 110,-

Info:
Kitty van der meer

M 06 – 28157947
info@meerbiodanza.nl
www.meerbiodanza.nl